Michelle Marie Kristiansen

Det første smilet

Herlighet som tiden flyr forbi når man får en baby i hus! Oliver er jo rukket å bli hele 18 dager allerede og vi storkoser oss med han. Han viser fremgang hver eneste dag og er blitt så utrolig flink til å holde øyekontakt med oss og er kjempeflink til å løfte hodet. 

I natt fikk jeg ikke sove så mye, til tross for at lille sov masse og at jeg var kjempetrøtt. Vi stod ikke opp før klokken var nærmere 12 i dag for å hente inn litt ekstra søvn. Da lå jeg og han i sengen sammen mens K var på jobb. Da jeg skrudde på lyset og Oliver så på meg etterpå så smilte han ordentlig! Det var annerledes enn de smilegrimasene han har laget tidligere, men jeg klarte ikke helt å tro at han skulle klare å smile bevisst så tidlig. Det vanlige er jo mellom 3-6 uker. Nå har han smilt igjen flere ganger når K har lekt med han og vi merket godt begge to at dette ikke bare var grimaser. Det kom noen gledestårer da, vi ble jo så glade og stolte! Vi har jo gledet oss masse til dette da vi ser på smilet som første milepæl i den motoriske utviklingen hans. 

#mamma  #mammablogg #hverdag #familie

 

Én kommentar

fotogleden

01.04.2016 kl.23:23

Åh så nydelig! Det må føles helt fantastisk! <3

Skriv en ny kommentar

Michelle Marie Kristiansen

Michelle Marie Kristiansen

Jeg er en 21 år gammel bergenser som har forvillet meg opp til Trondheim. Jeg studerer grafisk design på NKH. 14. mars 2016 ble jeg og samboeren min foreldre til lille Oliver ♛

Kontakt

michellemaries@live.no

Kategorier

Arkiv

hits