Michelle Marie Kristiansen

Første dag alene

I dag er Knut på jobb og jeg sitter i leiligheten alene med Oliver. Han ligger å sover i bilsetet sitt og det er uvanlig stille her. Det har jo enda ikke gått to uker som han skal ha i fødselspermisjon, men han jobber i dag og får en dag ekstra istedenfor. Vi skal ta en tur opp til han å spise lunsj. Den siste uken har gått i ett. Familien min var på besøk fra lørdag til onsdag og familien til Knut fra onsdag til i dag. Jeg syntes det er kjempekoselig med besøk, men kjenner det er godt å få litt fred og ro nå.

Oliver har siste uken grenet for første gang siden vi dro fra sykehuset. Men bare den ene gangen. Jeg må si meg utrolig takknemmelig for at vi har en så rolig baby, for det er en hjertekjærende lyd. Han er også blitt utrolig urolig om kvelden når vi skal legge oss. Jeg tørr nesten ikke skru av lyset før han har sovnet fordi han har skjønt hva det betyr, og da er det ikke sjans i havet at han sovner i sengen sin. Han ligger som regel mellom meg og Knut i sengen og det går helt fint. Både jeg og Oliver sover best ved siden av hverandre. 

Nå skal jeg utnytte at lille sover og stelle meg selv for dagen!

{

#mamma #mammablogg #baby #hverdag #familie

 

 

5 kommentarer

fotogleden

26.03.2016 kl.15:03

Så koselig innlegg :) Og så NYDELIG han er! Hvordan er det å være nybakt mamma? ;)

Michelle Marie Kristiansen

26.03.2016 kl.16:21

fotogleden: Det er helt herlig :D

Julie

27.03.2016 kl.12:52

For en nydelig liten gutt:)

Marianne M

30.03.2016 kl.20:30

Åh, så nydelig han er! <3

line cecilie larsen

31.03.2016 kl.22:07

åå så nydelig!!!

Skriv en ny kommentar

Michelle Marie Kristiansen

Michelle Marie Kristiansen

Jeg er en 21 år gammel bergenser som har forvillet meg opp til Trondheim. Jeg studerer grafisk design på NKH. 14. mars 2016 ble jeg og samboeren min foreldre til lille Oliver ♛

Kontakt

michellemaries@live.no

Kategorier

Arkiv

hits