Michelle Marie Kristiansen

1 uke gammel

Det er en veldig rar ting å skulle bli kjent med et minimenneske, man kommuniserer på helt forskjellige måter og det kan til tider være en stor utfordring. Lille Oliver er en skikkelig snill gutt og lager veldig lite lyd fra seg, nesten så lite at jeg blir bekymret noen ganger. Han griner svært sjeldent og i begynnelsen var det vanskelig å forstå om han ville ha noe da. Han gren i begynnelsen når vi skiftet bleie, nå er det blitt en slags kosetid som roer han ned dersom han begynner å stresse. Han gren første gang vi badet han, det gjorde han ikke andre gangen. Det er jo ikke bare vi som skal bli kjent med han, men også han som skal bli kjent med oss foreldre og føle seg trygg på oss. 

Han blir stresset av å møte nye mennesker, noe vi har lagt godt merke til etter familien min kom opp på besøk. Han blir så mye roligere når han bare er med meg og Knut. Han er kjempeflink til å amme, men dårlig på å si i fra at han er sulten, så her følger vi ekstra godt med. Nå er det blitt en litt mer rutine ettersom han spiser mer regelmessig enn i starten. Det kunne gå alt mellom 30 minutter til 4 timer mellom hvert måltid før, mens det nå stort sett er 2 timer. 

Han er 1 uke gammel i dag. Jeg syntes det er veldig rart å si, for han ble født så sent på dagen at jeg føler vi har mistet et døgn med han. Han er jo fortsatt ikke 7 fulle dager før dagen nesten er omme. En time og 8 minutter etter han var født var han allerede 1 dag liksom. Tiden går ekstremt fort, for vi koser oss så utrolig mye! Vi har til og med fått sett han smile et par ganger ganger. Vi er veldig klar over at smilet ikke er bevisst fra Oliver sin side, siden det ikke er mulig enda, men det er fortsatt deilig å se en baby trekke på smilebåndene. 


I natt har han sovet så utrolig lenge, så jeg måtte vekke han underveis i innlegget for å få i han litt næring noe han var svært fornøyd med som dere kan se. 

4 kommentarer

Oda

21.03.2016 kl.09:44

Så søt han er!

Iselin Renée

21.03.2016 kl.09:45

Så utrolig søt :)

Henniie

21.03.2016 kl.10:18

Såå nydelig!

mirandashobbyhjorne

24.03.2016 kl.11:37

Åååh. Han er bare så fantastisk deilig. Savner dere masse allerede <3

Kose dere masse i påsken med farmor og gjengen...

Bamseklem til dere alle 3

Skriv en ny kommentar

Michelle Marie Kristiansen

Michelle Marie Kristiansen

Jeg er en 21 år gammel bergenser som har forvillet meg opp til Trondheim. Jeg studerer grafisk design på NKH. 14. mars 2016 ble jeg og samboeren min foreldre til lille Oliver ♛

Kontakt

michellemaries@live.no

Kategorier

Arkiv

hits