Michelle Marie Kristiansen

Duedate

Da er termindagen her. Jeg trodde dagen skulle gå saktere og føles annerledes ut, men den føles helt lik ut som alle andre dager. Med andre ord, så er det fortsatt ikke noe tegn på at mini vil vise seg. Jeg har heller startet nedtellingen til onsdag, når jeg må ringe inn til sykehuset. Jeg er så sikker nå på at jeg må gå så langt overtid at jeg blir satt i gang, det føles ikke ut som om kroppen min gjør seg klar for noenting. Jeg har mange av de typiske modningstegnene, men det har jeg hatt nå i 4 uker og ingenting har skjedd. Så jeg har mistet helt troen på at han noen gang vil komme. 

Det er kjempefint vær i dag også, så jeg håper på å få gått en tur med Knut når han kommer hjem. Jeg vil jo som jeg har nevnt tidligere ikke gå på tur alene fordi jeg har sklidd på isen noen ganger og jeg er så utrolig trøtt i dag, jeg har fått lite søvn de siste nettene og det kjennes. Nå skal jeg rydde litt her hjemme og vaske vinduene så jeg får drept de siste timene til han er ferdig på jobb. 
 

2 kommentarer

Marte Haukeland

10.03.2016 kl.15:18

Åe, like før han er her nå:) Lykke til! Tenkte selv å å en tur, nydelig i svergie også idag!

Monica

10.03.2016 kl.20:01

Når du får sove mer enn vanlig...den dagen tror jeg at han kommer 😊 For da lader kroppen opp til det. Krysser fingrene for at han kommer imorgen eller lørdag 😊😊 Glad i deg. Hold ut! Han er sååå verdt det.

Skriv en ny kommentar

Michelle Marie Kristiansen

Michelle Marie Kristiansen

Jeg er en 21 år gammel bergenser som har forvillet meg opp til Trondheim. Jeg studerer grafisk design på NKH. 14. mars 2016 ble jeg og samboeren min foreldre til lille Oliver ♛

Kontakt

michellemaries@live.no

Kategorier

Arkiv

hits