Michelle Marie Kristiansen

Graviditeten uke 41

I morgen er termindagen her! Har endelig innsett at den betyr nada og har forberedt meg på å måtte gå overtid. Jeg er faktisk forberedt på at jeg må ringe til sykehuset for å bestille overtidskontroll fordi det virker som om han absolutt ikke har lyst til å komme ut. Denne telefonen blir ikke tatt før neste onsdag igjen. Dagene er veldig langsomme og smerten av å vente er verre enn ryggen, bekkenet og alle andre svangerskapsproblemer jeg har. Jeg prøver å tenke over hva jeg har gjort den siste uken, men tiden går så sakte at jeg vet faktisk ikke. Jeg har organisert på badet, det er det jeg kan huske. Ellers ser jeg kun på netflix og spiller sims. Sånn går dagene. Jeg skulle gjerne gått en tur eller to, men det tørr jeg ikke lenger fordi jeg nå har falt på isen to ganger. Sist gang på søndag, da jeg var på vei til julebord. Da måtte jeg ringe Knut fordi jeg trodde jeg hadde knukket ankelen og klarte ikke reise meg selv. Men den var heldigvis ikke knukket.

Jeg prøver å fokusere på ting jeg ser frem til, som kan få tankene over på litt andre ting. Som for eksempel at AURORA slipper sin første plate på fredag. Det er stort det! For ca 3 år siden på denne tiden satt jeg, eksen min og eksen hennes på en liten kafe i Os for hun skulle spille to sanger på en påskekrimkveld hvor det også var noen forfattere som leste fra bøkene sine. Det virket så utrolig stort og spennende på den tiden, nå driver hun å slipper plate og er støtt og stadig i nye land for å holde konserter. Jeg kan ikke beskrive hvor rart det er å gå på butikken og gå forbi hyllen med alle magasiner på og se Aurora på forsiden! Jeg har til og med lest om henne på Norwegian sitt magasin som er på flyet. Ganske sprøtt.

Termin: 10. mars på UL, 3. mars i følge mensen

Graviditetsuke: 41 (40+2, 99.6%)

Kalendermåned: 9

Graviditetsmåned: 10

Trimester: 3

Igjen til termin: 1 dag

Kjønn: Gutt

Navn: O ♡

Neste kontroll: Nå er det ikke flere igjen! 

Aktivitet: Har ikke kjent noe i dag, men kjente mye i går kveld. Han pleier å være rolig på dagtid så jeg er ikke bekymret for at jeg ikke kjenner han før på kvelden.

Hjertelyd: 130 

Vann i kroppen: Jeg hadde veldig masse, nå har jeg fått 2kg til, så nå har jeg ekstremt masse

Kynnere: Mhm

Vekt: Har nå gått opp 19kg (!!!!!!!!!!!) halvparten forsvinner vel med fødselen og resten kommer gradvis. 

Strekkmerker: Et ved piercingen i navlen, ingen andre

Plager:  Same old. Tiden er også blitt en plage hehe

Humør: Jeg ville ikke vært rundt meg for tiden for å si det sånn

Cravings: Isbiter, har ikke noe annet nå. Har til og med sluttet å spise smurfene mine

Utstyr: Ikke noe nytt

Tungt: Jeg syntes det er mer tungt at han ikke er kommet enn at svangerskapet er tungt. Men det er fortsatt veldig tungt ja

Utålmodig: Oh yes

Tanker om fødselen: KOM NÅ

#mamma #mammablogg #gravid #graviditet #svangerskap #svangerskapsoppdatering #uke40

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Michelle Marie Kristiansen

Michelle Marie Kristiansen

Jeg er en 21 år gammel bergenser som har forvillet meg opp til Trondheim. Jeg studerer grafisk design på NKH. 14. mars 2016 ble jeg og samboeren min foreldre til lille Oliver ♛

Kontakt

michellemaries@live.no

Kategorier

Arkiv

hits