Michelle Marie Kristiansen

Siste svangerskapskontroll

Jeg er så frustrert over legen min! I går var jeg hos han på min siste svangerskapskontroll før terminen på torsdag. Det kan jo fortsatt bli overtidskontroll, men den blir jo i såfall på sykehuset. Jeg syntes det er så trist at jeg måtte avslutte svangerskapskontrollene hos legen min, for jeg liker han så utrolig lite. Som vanlig så var han jo forsinket, bare 15 minutter denne gangen! Det gir ingen mening at han alltid er forsinket, for jeg selv var jo bare inne i 10 minutter, mens jeg hos jordmor er inne i minst en halvtime hver gang. 

Jeg har gjennom hele svangerskapet veid meg hjemme, utenom to ganger da jeg har glemt det og har måtte veie meg hos han. Det gir jo et feilaktig bilde av vekten min, så jeg veide meg selv i dag tidlig for å korrigere det, og det var jo en hel kilo i forskjell! Forrige gang jeg målte meg hos han var det 2 kilo i forskjell. Jeg har gått opp 2 kilo på bare 6 dager nå, jeg har fått så ekstremt mye mer vann i kroppen, det er helt forferdelig å gå med. Leggene mine er steinharde og man kan bokstavlig talt se vannet strømme tilbake dersom jeg trykket på undersiden av foten. Likevel presisterte legen på helsekortet mitt at jeg ikke hadde økning av vann i kroppen, tiltross for at jeg har gått opp 2 kilo og spesifikt sa at jeg hadde hatt økning. 

Han gadd ikke skrive ned symfysemålet mitt heller fordi det var make som sist uke. Det skal jo fortsatt alltid skrives ned, uansett hva det viser. Han gadd heller ikke spørre om jeg gikk på medisiner, han bare antok at jeg ikke gjorde det og skrev minus på den. Jeg har ikke likt legen min på veldig lenge, og nå som jeg ikke skal på flere svangerskapskontroller så kan jeg endelig bytte bort fra han, DET er lykke det. 

Nå er det to dager igjen til termin, jeg er skikkelig utålmodig og veldig klar for å bli ferdig. Jeg er irritabel som bare det og bitter på alle som får babyene sine før meg når de har termin etter meg, men sånn er vel livet. Det hjelper ikke på når man får 50 meldinger daglig om noe har skjedd. Jeg har vurdert å bare fjerne meg selv fra alle sosiale medier og skru telefonen i flymodus frem til fødselen, så jeg kan være i min egen lille boble. 

Processed with VSCOcam with a5 preset

 

6 kommentarer

Anne Vadder

08.03.2016 kl.09:03

Så fin blogg!

Marte haukeland

08.03.2016 kl.10:43

For en lege! Håper aldri jeg får en sånn..

Michelle Marie Kristiansen

08.03.2016 kl.15:35

Marte haukeland: Håper ikke noen får en sånn lege, det er ikke noe kjekt

Celine

08.03.2016 kl.14:30

For en kjip lege.. minner meg om min gamle som aldri tok ting seriøst og jeg måtte SELV be om ting "ja det var kanskje lurt" haha tosk!

Krysser fingrene for at noe skjer snart og du snart har babyen din i armene dine :)

Michelle Marie Kristiansen

08.03.2016 kl.15:36

Celine: Haha huff, noen ganger kan man jo undres hvordan enkelte leger har fått legebeviset sitt!

mirandashobbyhjorne

08.03.2016 kl.15:59

Det er ingen som har noe særlig med tålmodighet i denne siste fasen. Nå går man jo bare og venter på at noe skal skje. Alt er ekstremt tungt og vanskelig.

Å bytte lege er ikke så vanskelig, men hvis du er lur så venter du til du har hilst på barnelegen og ser om du liker han, så kan du bytte til en du har litt kjennskap til???

For din del håper jeg at du ikke må vente så mye lenger, men han kommer når han er klar og da vil du se at det blir verdt alt ubehag og all ventingen.

Stor bamseklem til deg <3

Skriv en ny kommentar

Michelle Marie Kristiansen

Michelle Marie Kristiansen

Jeg er en 21 år gammel bergenser som har forvillet meg opp til Trondheim. Jeg studerer grafisk design på NKH. 14. mars 2016 ble jeg og samboeren min foreldre til lille Oliver ♛

Kontakt

michellemaries@live.no

Kategorier

Arkiv

hits