Michelle Marie Kristiansen

Dette savner jeg med å ikke være gravid

Det er utrolig mange ting man ikke tenker over at man er glad man kan gjøre når man ikke er gravid. Jeg oppdager stadig nye ting jeg blir litt bitter for at jeg ikke kan gjøre, men nå er det ikke lenge igjen til jeg endelig får en normal hverdag igjen, og en enda bedre enn før!

1. Å kunne bøye meg ned - det er en evig kamp hver gang jeg skal ned på gulvet om jeg mister noe eller skal ta på meg sko osv. Knut stiller som regel opp her heldigvis, men han er jo ikke alltid tilstede. Det er voldsomt styr å knyte skoene også, må sette meg ned på gulvet og bøye knærne for å få det til, og derretter kave meg opp fra gulvet igjen.

2. Å ligge på magen - min absolutte favoritt sovestilling funker ikke lenger i det hele tatt. Å ligge sidelengs er ok, men det er vanskelig å snu seg til andre siden som gjør at jeg ofte våkner om natten. Ryggen er en stilling jeg ikke takler i det hele tatt, blir svimmel, kvalm og får kjempevondt. 

3. Mat og drikke - Jeg er sååå glad i vin og savner det utrolig masse. Drikker alkoholfri nå, men det er ikke helt det samme. Eller savner jeg også mye god mat, spesielt spekeskinke, som jeg skal kjøpe med meg til å spise rett etter jeg har født! Vinen derimot, må fortsatt vente en del måneder.

4. Vanlige drømmer - Jeg har siden starten av graviditeten hatt helt sinnsyke drømmer og tenker jeg skal holde dem for meg selv for å ikke bli innlagt på en prykiatrisk avdeling. 

5. Barbere leggene - Det er jo enda vanskeligere enn å ta på seg og knyte skoene. Et prosjekt som tar lang tid.

6. Å gå med vanlige klær! - Noe jeg gleder meg mest til, etter å møte sønnen min selvfølgelig, er å ta på meg vanlige bukser igjen, og å kunne gå med noe annet enn singlet og cardigan eller vanlige basic inntilsittende topper. Det er som regel kun det som er stretchy nok til å dekke magen. 

7. Løping - Det er veldig lenge siden jeg kunne løpe smertefritt. Jeg har jo vært plaget med bekken og rygg i lang tid nå. Jeg tok meg en kort løpetur for noen dager siden da bussen bestemte seg for å komme litt tidligere enn den skulle og det var mildt sagt en jævlig opplevelse. Jeg brukte en evighet for å få tilbake pusten og bekkenet var ikke happy. 

8. Sport - Jeg er veldig glad i fotball og mye annen sport og det får man ikke lenger lov til etter uke 12. 

9. Søvn - Jeg savner å sove bare en natt uten at søvnen blir forstyrret av halsbrann, ryggen, bekkenet, vridninger og you name it. Jeg vet jo at det blir en liten kar som kommer til å vekke meg om natten fremover, men da er vi ihvertfall to som deler på "byrden".  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Michelle Marie Kristiansen

Michelle Marie Kristiansen

Jeg er en 21 år gammel bergenser som har forvillet meg opp til Trondheim. Jeg studerer grafisk design på NKH. 14. mars 2016 ble jeg og samboeren min foreldre til lille Oliver ♛

Kontakt

michellemaries@live.no

Kategorier

Arkiv

hits