Michelle Marie Kristiansen

Modningsrier

Jeg er så  u t r o l i g  lei disse modningsriene nå. Det gjør så sykt vondt og jeg hater dem. Det er som å gi noen en falsk lottokupong som gir deg håp om at du faktisk har vunnet noe. Jeg skulle med glede tatt i mot enda mer smerte om det hadde hatt noen effekt. Dette er jo bare falske rier. I natt fikk jeg sove til klokken var halv fire før jeg våknet av det. Første tanken som slår deg da er jo at yes, nå er det i gang. Så kommer det en ny en like etter den forrige ga seg og da vet man at niks, dette er bare lureri. Jeg tror de ordentlige riene blir verre enn disse, men de varer kortere og kommer med større mellomrom, så man får jo hvile litt i mellom. Det er ganske slitsomt at den neste er på vei omtrent før den forrige har gitt seg nå.

I dag skal jeg til jordmor klokken 08.30, dersom hun sier at dette er enda et av kroppens bedrageri så tror jeg at jeg går på veggen. Jeg orker dem ikke lenger nå. Med skikkelige rier så har man i hvert fall et mål, og smerten har en hensikt. Modningsrier er bare en djevelsk oppfinnelse. For 2 uker siden var jo vi på føden fordi vi trodde at mini skulle komme, men så var det bare begynnelsen på to uker med modningsrier. Hvordan klarer folk å gå lenger enn det med dem?

3 kommentarer

01.03.2016 kl.08:47

Huff da, håper du får noen positive svar fra jordmor i dag :-)

Vi her i Bergen venter i spenning på at ting skal skje........

Klem på dere

Charlotte

01.03.2016 kl.14:37

Huff, ja sitter med samme følelse som deg. Er 8 dager bak deg, også med en liten gutt i magen <3 Kjenner også på skuffelsen hver gang man innser at det er kynnere og ikke rier denne gangen heller. Men hold ut, snart er vi i mål begge to og da glemmer vi nok fort :)

Mailen Natanie

07.03.2016 kl.07:58

Åå, si ikke det. Jeg rakk knapt å puste inn og ut før en ny rie var i gang da jeg fødte, haha. DET var slitsomt, det! Men selvfølgelig er det alltid forskjellig fra person til person. Nåå er det ikke lenge igjen og jeg gleder meg på dine vegne :-D

Skriv en ny kommentar

Michelle Marie Kristiansen

Michelle Marie Kristiansen

Jeg er en 21 år gammel bergenser som har forvillet meg opp til Trondheim. Jeg studerer grafisk design på NKH. 14. mars 2016 ble jeg og samboeren min foreldre til lille Oliver ♛

Kontakt

michellemaries@live.no

Kategorier

Arkiv

hits