Michelle Marie Kristiansen

Tung hverdag


Det er blitt ganske tungt å være gravid nå, både fysisk og psykisk. Det er tungt psykisk fordi det er tungt fysisk. Jeg går rundt på reservebatteriene hver eneste dag og jeg merker at det snart ikke er mer igjen å ta av. Jeg er sliten. Det fører til at både bloggen og instagram støver ned. Jeg får nesten ikke sove noe, spesielt ikke om nettene. Jeg får sove omtrent en time av gangen før jeg våkner med en plage, i det siste har den timen blitt enda mindre også. Jeg kan våkne av vondt i ryggen, vondt bekken, halsbrann og jeg våkner til og med av å høre meg selv puste. Jeg vekker til og med Knut med min tunge pust. Det høres av og til ut som om jeg ligger med lungekreft og kjemper for harde livet for å få inn litt luft. Det er tungt å ikke få puste skikkelig. 

I natt våknet jeg klokken 02.02 uten å få sove igjen før klokken var over 13. Jeg lå veldig lenge før jeg fikk sove, for kroppen bare klarer ikke finne roen i noen som helst stillinger. Jeg ligger med vinterdyna mellom anklene og knærne for å støtte bekkenet, ligger med den tynne dyne over meg og bruker tre puter. Den flateste under hodet for å få minst mulig halsbrann. De to andre blir bare lagt der jeg føler jeg trenger støtte. Men det funker ikke lenger. Jeg vrir meg hundre ganger før jeg til slutt er så utmattet at jeg bare sovner likevel, våkner deretter kort tid senere fordi det er så ubehagelig.

Lite søvn fører til lite energi som gjør at jeg går rundt i hverdagen og føler meg som en zombie. Jeg er mye dårlig, jeg vet ikke om det kommer av søvnmangel eller bare er generelt men det fjør at jeg har lite matlyst. Mitt lille matinntak bidrar til at jeg er så slapp. Jeg orker ikke gjør noenting og jeg gikk fra å ikke være klar til at skulle komme ut til termin til at han ikke kan komme fort nok. Jeg skjønner ikke hvordan vi mennesker klarer å velge å gjøre dette flere ganger. 

På tirsdag skal jeg til jordmor igjen, og jeg håper virkelig hun har noen tips som er gull verdt slik at jeg ikke går fullstendig på veggen de siste ukene. 3 uker og 6 dager. Jeg prøver å bli med på sosiale ting, men det er veldig tungt og tar mye av energien jeg skal ha til hele dagen. I dag var vi på bowling og måtte avslutte tidligere enn planlagt fordi jeg ble så dårlig.

 

Én kommentar

Charlotte

12.02.2016 kl.22:34

Det er tungt å være gravid! Men er vel ikke lenge igjen nå? Stå på! Forhåpentligvis så forsvinner alle gravidplagene etter fødsel. Sånn var det med meg hvertfall! Unntatt at bekkenet noen ganger, ikke er tilstedeværende. Men er verdt det 😊

Gratulerer med graviditeten 😊

Skriv en ny kommentar

Michelle Marie Kristiansen

Michelle Marie Kristiansen

Jeg er en 21 år gammel bergenser som har forvillet meg opp til Trondheim. Jeg studerer grafisk design på NKH. 14. mars 2016 ble jeg og samboeren min foreldre til lille Oliver ♛

Kontakt

michellemaries@live.no

Kategorier

Arkiv

hits