Michelle Marie Kristiansen

Høygravid

Dagene går alt for fort. Han kommer til å være her i armene mine lenge før jeg er klar for det. I dag er det 40 dager igjen til termin, som vil si at jeg nå er h ø y g r a v i d !! Bekkenet har nesten ikke vært vondt i dag i det hele tatt, og da er jeg veldig fornøyd! Jeg har hatt en fin dag her hjemme i min lille boble. Til å være alene stort sett hele døgnet går dagene utrolig fort. Jeg klarer å holde meg opptatt, men jeg er også utrolig rastløs!Jeg syntes det er skummelt å ikke vite når han kommer. Jeg er ekstremt kontrollfreak, og hater å være klar over at jeg ikke har kontroll. Jeg elsker overraskelser, men jeg hater å vite at det er en overraskelse om dere skjønner. Mamma har født alle sine tre barn før termin. Jeg kom to dager før UL-termin og to dager etter menstermin, min bror er jeg ikke helt sikker på men jeg vet han også kom før termin og min lillesøster ble født hele 6 uker før termin, som jeg er kommet over nå. Min menstermin er 3. mars og UL-terminen er 10. mars så om jeg skal følge mine egne fotspor vil han komme 6. eller 7. mars. Jeg har lenge følt at han kommer i slutten av februar. Jeg krysser alt jeg har for at han ikke kommer 29. februar. Jeg tror det blir kjipt å kun kunne feire bursdagen til sønnen min en gang hvert fjerde år, den virkelige bursdagen altså. 

Alt i alt så er jeg fornøyd så lenge han kommer ut frisk og fin. Håper han holder seg i magen til jeg har et fullgått svangerskap, som bare er to uker til når jeg har 37 fullgåtte uker. 

Én kommentar

Mailen Natanie

01.02.2016 kl.02:09

Åå, ikke lenge igjen nå!! Kjenner jeg gleder meg på deres vegne. Du har en såå fin tid i vente<3

Skriv en ny kommentar

Michelle Marie Kristiansen

Michelle Marie Kristiansen

Jeg er en 21 år gammel bergenser som har forvillet meg opp til Trondheim. Jeg studerer grafisk design på NKH. 14. mars 2016 ble jeg og samboeren min foreldre til lille Oliver ♛

Kontakt

michellemaries@live.no

Kategorier

Arkiv

hits