Michelle Marie Kristiansen

Graviditeten uke 35

Jeg støver ned her hjemme. Jeg er så rastløs. Når man ikke kan gjøre det ene og det andre så er det vel lett for at det er det du aller helst vil gjøre. Det har blitt mye Sims den siste uken for å si det sånn. Jeg har jo egentlig masse jeg kan gjøre hjemme. Den siste uken har jeg jo vasket alt av klær til prinsen nå, jeg strikker til han og jeg har alltid noe som skal fikses. Nå har jeg fått fikset eksamen og bestått den, jeg fikk den gjennom som sensur og slapp å betale for kontinuasjonseksamen heldigvis. Jeg har også pakket store deler av fødebagen. Ellers er mitt nye fikseprosjekt sykepenger fra NAV. Arbeidsgiveren min hadde ikke sendt inn noe papirer så jeg har ikke fått lønnen min denne måneden, så jeg håper jeg får alt i boks i morgen slik at jeg snart får det!Termin: 10. mars

Graviditetsuke:
 35 (34+3, 85,2%)

Kalendermåned:
 8

Graviditetsmåned:
 9

Trimester:
 3. trimester

Igjen til fødsel:
 42 dager!

Kjønn:
Gutt

Navn:
Hemmelig frem til fødsel

Neste kontroll: 
Jordmor neste fredag

Aktivitet:
 Det stikker føtter og armer ut av magen ganske ofte, noen ganger blir det vondt. Jeg kjenner også veldig godt i bekkenet at han beveger seg. Noen ganger skviser han blæren når han beveger på hodet.

Hjertelyd:
 Ligger gjennomsnittlig på 140

Vekt:
 Nå har jeg gått ned en kg igjen, så nå er vektoppgangen på 15kg.

Strekkmerker:
 Jeg har enda ingen, krysser fingrene for at det holder seg slik!

Plager:
 Bekkenet er definitivt den største plagen, men jeg kan ha mine halvgode dager der jeg kan fungere noenlunde. Ellers er det halsbrann hver natt, smerter i ryggen og søvnproblemer. Jeg får sove best mellom 6 og 13, da kan jeg sove uforstyrret stor sett, men om jeg sover på natten så våkner jeg ofte. Hadde en dag der jeg hadde så vondt i magen at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre av meg. 

Humør:
 Humøret har vært ganske fint siste uken.

Cravings:
 Siste uken har jeg spist ekstremt mye gele. Jeg har også fått cravings på brownie. Jeg fikk seriøst ikke sove en natt fordi jeg lå og tenkte på brownie. Jeg hadde stått opp og laget det om vi hadde hatt alle ingrediensene da. Nå er det kjøpt inn og jeg skal lage det straks!

Tungt:
 Veldig tungt. 

Vann i kroppen: Ikke på en stund nå.

Utålmodig: Tiden går fortsatt veldig fort, men jeg gleder meg jo til å bli ferdig. 

Innkjøp: Niks

Hodet ned: Ja nå ligger hodet ganske langt nede.

Hodet festet: Hodet er festet ja, men jeg har normal lengde på livmorhalsen, så han har heldigvis ikke tenkt seg ut helt enda. 

Kynnere: Ingen kynnere i det siste, men mye smerter i magen ellers.

Høygravid: Om 2 dager!

Sykehusbagen: Den er begynt på men mangler fortsatt litt. Alt som prinsen skal ha er pakket i hvert fall. 

#mamma #mammablogg #gravid #graviditet #svangerskap #svangerskapsoppdatering

2 kommentarer

Siren

28.01.2016 kl.22:18

Ååå så spennende!! :o Ikke så godt å høre at du har så mye plager, du får heller tenke at det ikke er så lenge igjen til lille mann komme ut ;-) Og kos deg masse med brownies :-) Klem til dere begge.

Marianne M

29.01.2016 kl.21:30

Ååh, så fin mage <3 Ikke lenge igjen nå! Og så kjekt at du synes tiden går fort. Da er han her plutselig før du aner det :D

Skriv en ny kommentar

Michelle Marie Kristiansen

Michelle Marie Kristiansen

Jeg er en 21 år gammel bergenser som har forvillet meg opp til Trondheim. Jeg studerer grafisk design på NKH. 14. mars 2016 ble jeg og samboeren min foreldre til lille Oliver ♛

Kontakt

michellemaries@live.no

Kategorier

Arkiv

hits