Michelle Marie Kristiansen

Sengeliggende

Bekkenet mitt er så ø.d.e.l.a.g.t. Jeg måtte ut å kjøpe meg varmeflaske i går, fordi bekkenet blir verst når jeg har vært i ro en stund, det stivner da. Har fått streng beskjed av min kjære i noen uker nå å holde meg i sengen. Har ikke hørt på han tidligere, men nå er det blitt så vondt at jeg ikke har noe annet valg. Jeg har jo ryggen min også som til tider kan være enda verre enn bekkenet. 

Jeg har kun brukt bena frem og tilbake fra toalettet og i dusjen i dag. Det er jo deilig å slappe av men herregud så rastløs man blir av det! På den positive siden så har Knut stilt opp med frokost på sengen og har lagt her med meg nesten hele dagen. Han har fri hele helgen og det er så deilig! Ellers kastet jeg opp i går igjen, magen min tåler virkelig ingenting om dagen så nå prøver jeg å spise en del mindre bare oftere. Jeg lo så hardt tidligere i dag at jeg til og med klarte å gulpe opp litt av smoothien han laget. Småen bruker virkelig god plass i magen nå for å si det sånn!Jeg har nå for fullt begynt å tenke på å pakke sykehusbagen. Jeg vet jo ikke om formen kommer til å bli noe bedre, så langt har det jo bare gått nedover. Så jeg må gjøre det mens jeg fortsatt klarer det, vil jo nødig la Knut pakke den også glemmer han noe eller ikke pakker akkurat det jeg mente så får han hormonella på nakken på sykehuset, haha. Vi bor heldigvis så utrolig nærme at det uansett ikke hadde vært krise. En jeg følger på instagram har termin en uke før meg og hun er på sykehuset og føder nå!! Det er helt merkelig å tenke på.Har dere noen tips til hva man kan pakke i bagen? 

#mamma #mammablogg #gravid #graviditet #svangerskap

2 kommentarer

Charlotte

23.01.2016 kl.09:49

God bedring, føler veldig med deg :) har termin 18. Mars og bekkenet mitt svikter meg og. Jeg har det nok ikke like vondt som deg, men det lille jeg kjenner er ikke godt. herlig at du tar det med litt humor og et smil :) det viktigste for meg i fødebaggen er noen enkle sandaler til å trø i og noe snacks ;)

Nina

31.01.2016 kl.13:34

Lykke til med den forestående fødselen.

Fikk selv min første skatt den 22.01, en liten gutt.

Det jeg erfarte, var at det var dårlig med klokke på sykehuset i Bodø.. Så neste gang bliur jeg å pakke baggen med:

- amme-bh og topper som man lett kommer til puppen i

- nattbordsklokke

- behagelig bukse

- tøffler / slippers /crocks å tussle rundt i som man ikke blir for varm av

Hadde med meg bok og strikking, men det ble ikke gjort annet enn å flytte på det... :/

Skriv en ny kommentar

Michelle Marie Kristiansen

Michelle Marie Kristiansen

Jeg er en 21 år gammel bergenser som har forvillet meg opp til Trondheim. Jeg studerer grafisk design på NKH. 14. mars 2016 ble jeg og samboeren min foreldre til lille Oliver ♛

Kontakt

michellemaries@live.no

Kategorier

Arkiv

hits