Michelle Marie Kristiansen

Graviditeten uke 34

Nå har det gått lenge siden sist. Jeg har hatt litt å strutte med de siste dagene og vært veldig sliten. Jeg fikk "ikke levert" på en eksamensoppgave som jeg hadde levert som jeg har brukt litt tid på å få fikset. Det viste seg at jeg hadde levert en aliasmappe, vet ikke hva det er men det gjør ihvertfall at de ikke kunne se hva som var i mappen min, heldigvis var de superhyggelig å lot meg levere på nytt og slapp det gjennom som sensur. Så jeg slipper å betale 2500kr for å ta det som kontinuasjonseksamen.

Gårsdagen var mildt sagt tung på psyken min. Når man klarer å gjøre en sånn feil når man virkelig har jobbet hardt for å få noe til kjennes det ut som et hardt slag i ansiktet. Heldigvis løste det seg, og jeg er så takknemlig!! Termin: 10. mars

Graviditetsuke:
 34 (33+2, 82,3%)

Kalendermåned:
 8

Graviditetsmåned:
 9

Trimester:
 3. trimester

Igjen til fødsel:
 50 dager!

Kjønn:
Gutt

Navn:
Hemmelig frem til fødsel

Neste kontroll: 
Jordmor 4. februar

Aktivitet:
 Mindre bevegelser men kraftige når de først er der. Han har jo mindre plass, så det er ofte man ser foten stikke ut av magen, hehe. 

Hjertelyd:
 Ligger på 140

Vekt:
 Fortsatt opp 16kg

Strekkmerker:
 Fortsatt ingen

Plager:
 Veldig lite søvn på natten grunnet ekstrem halsbrann. Tørr nesten ikke spise mer i frykt for halsbrann. Ellers har jeg kjempevondt i bekkenet og strutter fortsatt rundt som en stor pingvin til tider.

Humør:
 Har ikke vært i godt humør den siste uken. 

Cravings:
 Jeg er trofast mot sjokolademelken, er vel den cravingsen jeg har hatt gjennom store deler av svangerskapet. Det er vel kanskje også fordi det hjelper mye mot halsbrannen og jeg ikke er så glad i vanlig melk, så har jeg blitt avhengig av det haha.

Tungt:
 Jepp!

Vann i kroppen: Har ikke merket noe vann i kroppen siste uken.

Utålmodig: Tiden går veldig fort, så jeg kan ikke være så veldig utålmodig. Gi meg en måned til så vil jeg nok være en god del mer utålmodig når permisjonen fra skolen starter også.

Innkjøp: Ingen flere innkjøp. Tror ikke det blir noe særlig mer før han kommer heller, vi har alt vi trenger nå. 

Hodet ned: Jepp!

Hodet festet: Jeg tror det, men legen min sa forrige gang at jeg ikke måtte henge meg opp i sånne detaljer så jeg fikk ikke noe ja eller nei. Får nok svar på det hos jordmor om to uker.

Kynnere: Sier som sist: jeg tror det. Da jeg var hos legen for å ta sukkertesten så sa han at magen min var ganske stram, men da hadde jeg jo akkurat kastet opp så hvem vet. 

Høygravid: Nå er det faktisk bare 10 dager til jeg regnes som høygravid, for nå er det akkurat 50 dager igjen!

#mamma #mammablogg #gravid #graviditet #svangerskap #svangerskapsoppdatering

3 kommentarer

Charlotte

20.01.2016 kl.19:28

Åh, hvor har du kjøpt de skoene, de var jo bare supertøffe :) venter selv en gutt 18. Mars, så vil gjerne følge deg videre siden du ligger rett foran meg ;) lykke til videre :)

Michelle Marie Kristiansen

20.01.2016 kl.20:31

Charlotte: De var en gave, så jeg vet dessverre ikke hvor de er fra :( Så spennende, syntes også det er veldig kjekt å følge andre som har termin rundt samme tid! Lykke til videre til deg også :)

Monica

21.01.2016 kl.18:58

Charlotte: de er kjøpt på H&M. Hun fikk de av meg 😊 Men de er kjøpt for 2 år siden!

Skriv en ny kommentar

Michelle Marie Kristiansen

Michelle Marie Kristiansen

Jeg er en 21 år gammel bergenser som har forvillet meg opp til Trondheim. Jeg studerer grafisk design på NKH. 14. mars 2016 ble jeg og samboeren min foreldre til lille Oliver ♛

Kontakt

michellemaries@live.no

Kategorier

Arkiv

hits