Michelle Marie Kristiansen

Mislykket test

Nå sitter jeg på legekontoret da, som jeg skal gjøre de neste to timene. Har akkurat hevet i meg to kopper med sukkervann. Jeg har aldri i hele mitt liv drukket noe så ekkelt. Se for deg det aller søteste du noen gang har spist/drukket, så tredobler du det. Jeg måtte virkelig knipe meg selv i låret for å ikke kaste opp! Jeg brakk meg flere ganger! Er fortsatt redd for at jeg skal kaste opp, siden jeg måtte faste og har tom mage nå, skal det ikke så mye til for at det kommer opp igjen. Natten til i dag var helt forferdelig også, jeg fikk ikke lov til å drikke noe heller under fasten min, og gjett hvem som valgte å komme tilbake igjen i natt da? Halsbrannen! Jeg sovnet i fosterstilling oppå dynen min på feil side av sengen fordi det hjalp mot halsbrannen å ligge sånn. Så våknet jeg rundt 4 av at halsbrannen var helt ekstrem! Jeg kunne ikke drikke melk for å roe den ned heller og jeg stakkars Knut stjal jeg dynen til. Fikk sove igjen etter en halvtimes tid da. 

Dette skrev jeg når klokken var ca 9. Nå er klokken halv tolv og jeg er kommet hjem etter en mislykket test. Jeg kastet selvfølgelig alt opp igjen når det var 50 minutter igjen. Jeg fikk lov til å ligge på en sykestue mens jeg ventet på at de to timene skulle gå, siden jeg var så kvalm. Kvalmen ga seg aldri og ble så ille til slutt at alt kom opp. Legen min måtte komme inn til meg fordi jeg hadde så enormt vondt i magen. Han syntes den var stram. De målte så puls og blodtrykk og lyttet på hjertet til lillegutt og alt så bra ut. Maggen løsnet litt også men jeg har fortsatt vondt og føler meg ikke pigg i det hele tatt. Jeg slipper heldigvis å ta en ny sånn test siden jeg reagerte så dårlig. Om jeg ikke blir noe bedre i løpet av dagen må jeg inn på føden for å sjekke litt nøyere at alt står bra til, men jeg krysser fingrene for at det er noe jeg slipper! Føler meg så uheldig nå i slutten av svangerskapet, men det er vel kanskje sånn det skal være. Jeg slapp jo så billig unna de 20 første ukene at jeg føler jeg må "betale" for det nå. 


Nå skal jeg legge meg ned i sengen med netflix og prøve å få en time med søvn. Det hjelper nok på en del vil jeg tro :-)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Michelle Marie Kristiansen

Michelle Marie Kristiansen

Jeg er en 21 år gammel bergenser som har forvillet meg opp til Trondheim. Jeg studerer grafisk design på NKH. 14. mars 2016 ble jeg og samboeren min foreldre til lille Oliver ♛

Kontakt

michellemaries@live.no

Kategorier

Arkiv

hits