Michelle Marie Kristiansen

Graviditeten uke 33

Nå er det under 2 måneder igjen til termin! Tiden går så fort, og jeg føler på meg at han kommer i februar og ikke i mars. Jeg krysser bare fingrene intenst for at han ikke velger å melde sin ankomst den 29. februar. 

Halsbrannen har roet seg veldig, noe jeg er så takknemlig for! Vi spiste så utrolig mye god mat når vi var på hotellet i helgen, og jeg ble overrasket hver gang vi la oss ned og halsbrannen ikke kom, magen min var så full at den var hard som stein. Til gjengjeld hadde jeg den værste natten med bekkenet og ryggen. Knut trodde faktisk jeg hadde begynt å føde, haha! Jeg tror bare han har festet seg (det vil forklare hvorfor jeg ikke fikk halsbrann), for jeg har hatt veldig vondt i bekkenet de siste dagene. Noen ganger er det veldig vanskelig å gå fordi det gjør så vondt. 

Turen hjem til Trondheim igjen var heldigvis bedre enn turen ned til Bergen. Fikk sove stort sett hele flyturen og jeg fikk ikke så alt for vondt i ryggen av bilturen. Nå blir det ingen flere flyturer før baby er kommet. Jeg har regnet ut at jeg har flydd minst 12 ganger mens jeg har vært gravid, så mye vil jeg aldri fly igjen neste gang og spesielt ikke så mye som jeg har gjort nå siste tiden nå som jeg er så tett på. Dere kan forresten følge meg på instagram under michellemaries_ hvor jeg er mer aktiv! ♥Lillegull er nå ca 40 cm lang og veier mellom 1,98kg og 2,15kg. Nå vokser hjernen raskt og hodet blir større. Han kan nå også oppfatte lys og mørke. Det er bare 18 dager igjen til jeg regnes som høygravid!


Termin: 10. mars

Graviditetsuke:
 33 (32+1, 79,5%)

Kalendermåned:
 8

Graviditetsmåned:
 9

Trimester:
 3. trimester

Igjen til fødsel:
 58 dager!

Kjønn:
Gutt

Navn:
Hemmelig frem til fødsel

Neste kontroll: 
Fastlegen på torsdag

Aktivitet:
 Han beveger seg ekstremt masse 

Hjertelyd:
 Hos jordmor forrige mandag lå den på 138

Vekt:
 Har hoppet opp i vekt de to siste ukene og har nå gått opp 16kg som jeg gleder meg til å få bort!

Strekkmerker:
 Ikke noen strekkmerker enda

Plager:
 Våkner ofte på natten, veldig vondt i ryggen og bekkenet og jeg reagerer mye på lukt. Det er også blitt veldig vanskelig å knyte skoene mine! Knut må ofte hjelpe til, hehe. Har også mye vondt i høyre side av magen.

Humør:
 Humøret har vært normalt denne uken

Cravings:
 Alt jeg ikke burde spise egentlig, både salt og søtt. Spiste mye daimkake forrige uke fordi jeg bare måtte ha det

Tungt:
 Ekstremt tungt

Vann i kroppen: JA. Til tider utrolig vondt. Regner med mye av vekten som har lagt seg i det siste er vann, for det kom første gang rett før jul og er mye av nå. 

Utålmodig: Hadde ikke hatt noe i mot å bli ferdig snart

Innkjøp: Vi har kjøpt badebalje og stellematte som vi venter på i posten, så nå har vi alt vi trenger. Mangler bare litt pleieprodukter, men jeg har til første uken i hvert fall

Hodet ned: Jordmor sa på forrige kontroll at hodet er ned og jeg har visst det en stund selv, kjenner jo at sparkene kommer opp i ribbeina. Han var ikke festet seg på forrige kontroll, men jeg tror kanskje han har gjort det nå. Er vel ikke uvanlig som førstegangsfødende at hodet fester seg allerede i uke 32?

Kynnere: Jeg tror det, er ikke helt sikker for jeg vet jo ikke hvordan det skal kjennes ut. Jeg har stunder der magen strammer seg voldsomt og jeg ikke klarer å stå skikkelig. Må bøye meg for å ikke få vondt.

#gravid #mammablogg #uke33

2 kommentarer

Constanza Marcela

12.01.2016 kl.12:45

Spennende <3 er 38+ flott baby mage :D

Siren

12.01.2016 kl.13:00

Så spennende :o) Krysser fingrene for at resten av graviditeten skal gå smertefritt ;-)

Skriv en ny kommentar

Michelle Marie Kristiansen

Michelle Marie Kristiansen

Jeg er en 21 år gammel bergenser som har forvillet meg opp til Trondheim. Jeg studerer grafisk design på NKH. 14. mars 2016 ble jeg og samboeren min foreldre til lille Oliver ♛

Kontakt

michellemaries@live.no

Kategorier

Arkiv

hits