Michelle Marie Kristiansen

Babyshower

Nå har jeg vært i Bergen siden mandag og satt bloggen litt på hyllen for å kunne nyte tiden sammen med familien siden jeg ikke ser dem så ofte. På onsdagen hadde de arrangert babyshower for meg! Jeg ble dessverre ikke lurt, for jeg var allerede klar over at de skulle ha det for meg og jeg hadde i utgangspunktet flybillett hjem den 23 desember så utvalget av dagene var ikke så mange. Tanten min ringte også mamma dagen før og jeg hørte at det ble sagt at en dør skulle være låst (jeg hadde akkurat ringt mormor og spurt om hun ville ha besøk). Jeg var 99% sikker da jeg hørte det og da jeg dagen etterpå kom til mormor til låst dør og hun plutselig var "borte" fikk jeg bekreftet det.

Till tross for det så hadde jeg det kjempekoselig, med familie og venner i Bergen med god mat, god kake og masse fine gaver. Setter så utrolig pris på at de stelte noe slikt i stand på lille julaften. Det er ikke noe jeg forventer, midt i julestyr og alt. Ellers har julen vært fin. Har hatt minimalt med julestemning, noe som garantert kommer av lille i magen fordi jeg bare vil at tiden nå skal gå over så han kan komme. I morgen reiser jeg og Knut tilbake til Trondheim siden han skal jobbe i romjula. Det blir min første nyttårsaften utenfor Bergen, men det går helt fint, for Trondheim begynner å føles mer og mer som mitt hjem.

Hvordan har deres jul vært?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Michelle Marie Kristiansen

Michelle Marie Kristiansen

Jeg er en 21 år gammel bergenser som har forvillet meg opp til Trondheim. Jeg studerer grafisk design på NKH. 14. mars 2016 ble jeg og samboeren min foreldre til lille Oliver ♛

Kontakt

michellemaries@live.no

Kategorier

Arkiv

hits