Michelle Marie Kristiansen

Babybox: Apotek1

Da har jeg fått min første babybox! Jeg har vært klar over tilbudet siden helt i starten av graviditeten og har egentlig bare ventet på at det skulle være under tre måneder igjen så jeg kunne bestille. Den første pakken er fra Apotek 1, som jeg hentet i dag. Boksen var større enn jeg hadde ventet meg, mye større enn den ser ut på bildet. Det var mye innhold i boksen, flasker, smokk, bleie, foreldreblad, kremer, våtservietter, ammeinnlegg og også gratis viaplay i to måneder. Skjønner ikke helt hva den gjør i en babyboks, men den er vel kanskje grei å ha når man går lei av netflix i foreldrepermisjonen. 

Syntes det var veldig greit med foreldrebladet, det blir nok godt lesestoff når jeg skal ta fly hjem til Bergen i morgen! Nå er det håndballkamp her i leiligheten, så får vi snart besøk av en venninne og vi skal bake pepperkaker! Det bli en fin siste advent. Kan ikke tro hvor fort julen har gått, har ikke helt den samme julefølelsen som jeg pleier å ha, for jeg gleder meg så mye til mars til lillegullet kommer. 

 

#gravid #babybox #mammablogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Michelle Marie Kristiansen

Michelle Marie Kristiansen

Jeg er en 21 år gammel bergenser som har forvillet meg opp til Trondheim. Jeg studerer grafisk design på NKH. 14. mars 2016 ble jeg og samboeren min foreldre til lille Oliver ♛

Kontakt

michellemaries@live.no

Kategorier

Arkiv

hits