Michelle Marie Kristiansen

Tredje trimester

På mandag startet jeg på uke 29, og er dermed kommet til tredje trimester! Kan ikke forstå at det har gått så fort. Dersom han skulle bestemme seg for å komme ut nå er det over 90% sjanse for at han overlever. Han har begynt å åpne øynene og spreller i magen som bare det og forstyrrer mammaen sin nattesøvn. Magen har stoppet opp voksingen sin en del. Men det går fint. Det er jo rundt denne tiden magen pleier å poppe ut, men jeg følte jeg fikk den poppen rundt uke 24. Men så er jeg sikker på at jeg er lengre på vei enn legene tror også, så kanskje den egentlig ikke har poppet tidlig. Magen var like stor nå som den var for 3 uker siden, i følge målene i hvert fall.


Om babyen: Full lengde er nå ca 35cm, på størrelse med en eggplante. Han veier mellom 1,26 og 1,4kg.
Termin: 10. mars
Graviditetsuke: 29 (28+3, 70.3%)
Kalendermåned: 7
Graviditetsmåned: 8
Trimester: Akkurat startet på tredje trimester!
Igjen til fødsel: 84
Kjønn: Gutt
Neste kontroll: Jordmor 3. januar.
Aktivitet: Han spreller voldsomt til tider, spesielt om natten.
Vekt: Ikke noe ekstra vektøkning nå, fortsatt 12kg opp
Plager: Ryggen er vond og jeg har begynt smått å få vondt i lysken nå også. Ellers har halsbrannen roet seg de siste dagene, sikkert fordi jeg er forsiktig med å spise mye mat før vi legger oss nå. 
Innkjøp: Denne uken har vi kjøpt vugge! Gleder meg så utrolig til å vise den, men vil fikse dyne og pute slik at alt er klart før den vises frem, så det blir sikkert ikke før på nyåret.

 

#gravid #mammablogg 

Én kommentar

Mailen Natanie

17.12.2015 kl.21:35

åå, så spennende! De ti/elleve siste ukene frem til termin går kjempe fort, brått ligger du der på sykehuset klar til å møte babyen din <3

Skriv en ny kommentar

Michelle Marie Kristiansen

Michelle Marie Kristiansen

Jeg er en 21 år gammel bergenser som har forvillet meg opp til Trondheim. Jeg studerer grafisk design på NKH. 14. mars 2016 ble jeg og samboeren min foreldre til lille Oliver ♛

Kontakt

michellemaries@live.no

Kategorier

Arkiv

hits