Michelle Marie Kristiansen

Graviditeten uke 28 - Jordmor

I dag har jeg og Knut vært hos jordmor. Jeg har grudd meg litt til det, siden hun ikke var spesielt hyggelig sist gang. Men i dag gikk det ganske fint, hun var ikke det monsteret jeg husket fra sist. Kanskje det var fordi Knut var med denne gangen da, fordi hun var veldig på at han måtte være med denne gangen. Jeg hadde jo tenkt å bytte jordmor om hun behandlet meg på samme måte som sist. Man skal jo ikke dra fra jordmor og føle seg uvel med seg selv. Men jeg slipper å bytte siden hun var en helt annen person i dag.

Vi fikk høre en fin hjertelyd til Lillegutt og det er alltid en god ting å høre. Symfysemålet mitt var til og med gått 1 cm ned fra sist jeg var på kontroll for 4 uker siden, det betyr vanligvis at hodet har festet seg, selvom det er alt for tidlig nå. Hodet lå rett under hjertet mitt og jeg tror jordmor bare tok feil sist hun målte. Sist gang ble jeg liggende på benken i 15-20 minutter fordi jordmor og jordmorstudenten ikke klarte å bli enige om hvor langt målet var, det varierte jo fra 24cm til 31 cm sist. Så jeg lå godt over den rød streken forrige gang, mens nå er jeg tilbake i den kurven jeg alltid har lagt i.

Termin: 10. mars

Graviditetsuke: 28 (27+0, 66,8%)

Kalendermåned: 6

Graviditetsmåned: 7

Trimester: Siste uken i 2. trimester

Igjen til fødsel: 94 dager!

Kjønn: Gutt

Navn: Hemmelig frem til fødsel

Neste kontroll: Fastlegen på torsdag

Aktivitet: Det har blitt mindre aktivitet, men han har snudd seg med ryggen til så jeg kjenner ikke det like godt

Hjertelyd: I dag var den 140

Vekt: Har gått opp 12 kilo

Strekkmerker: Ikke noe enda

Plager: Mye halsbrann, ofte sting i magen, lite energi og vondt i ryggen. Nå har jeg også fått forkjølelse og UVI og må gå på penicillin.

Humør: Humøret svinger men jeg er mest glad.

Cravings: Tror ikke jeg har noen cravings nå.

Tungt: Definitivt, får melkesyre i bena av å hå opp en trapp haha.

Utålmodig: Veldig, gleder meg til å få han ut.

Innkjøp: Kun den rangleboksen som jeg kjøpte på Kid fra bildet, har måtte beherske meg siden det snart er jul og vi sikkert får masse da


 

Jeg og Knut kom akkurat inn døren etter å ha vært på coop. Så nå blir det en litt sen middag og så skal vi kose oss med julefilm og pynting av pepperkakehus! 

3 kommentarer

Maya Izabella

07.12.2015 kl.22:37

Hvorfor insisterte hun på at han skulle bli med?=)

Jeg fikk bare beskjed at det er greit at mannen min er med om han selv ønsker. Men pga jobben hans så passet det aldri, hun masa aldri mer om det =)

Michelle Marie Kristiansen

07.12.2015 kl.22:46

Maya Izabella: Hun var ikke så glad i at jeg jobbet og studerte samtidig og mente det var et problem. Så hun satt av ekstra tid denne timen for at vi skulle prate om det neste gang når han var med. Hun må ha glemt det, for hun snakket ikke om det i det hele tatt.

Maya Izabella

08.12.2015 kl.11:17

haha. typisk... min jordmor har også glemt en del vi prata om, elr skulle ha prata om.. enda hun skriver alt opp :P

Skriv en ny kommentar

Michelle Marie Kristiansen

Michelle Marie Kristiansen

Jeg er en 21 år gammel bergenser som har forvillet meg opp til Trondheim. Jeg studerer grafisk design på NKH. 14. mars 2016 ble jeg og samboeren min foreldre til lille Oliver ♛

Kontakt

michellemaries@live.no

Kategorier

Arkiv

hits