Michelle Marie Kristiansen

Svangerskapsplager

Nå er det lenge siden sist oppdatering! Jeg har så travle dager men jobb, skole og kjærligheten at det blir satt litt i siste rekke. Det har skjedd en del forandringer siden sist, kan starte med å si at jeg slipper å operere mens jeg er gravid og blir tatt opp til vurdering igjen neste år en gang, jeg er kjempefornøyd med det samtidig som jeg føler meg veldig forvirret etter å ha fått så mange forskjellige beskjeder.

Nå er jeg også kommet så langt som i slutten av uke 25 og har nå opplevd en del svangerskapsplager. Jeg har vært ganske heldig og sluppet billig unna i svangerskapet føler jeg, men nå begynner det å kjennes litt. Magen har poppet skikkelig og er blitt ganske så stor!

1. Tretthet
Dette var det jeg slet med mest i starten, jeg var så trøtt og sliten at jeg til og med ble sykemeldt for å få hvile. Det hjalp egentlig aldri med sykemelding for uansett hva jeg gjorde var jeg like sliten, men det gikk over etter noen uker. Nå er det derimot kommet tilbake og jeg kan finne på å sove 12 timer i døgnet, akkurat som i starten, det er ikke så kjekt når man bruker resterende deler av dagen på kun skole eller kun jobb. 

2. Halsbrann
Jeg har siden rundt uke 20 hatt halsbrann hver eneste dag. Jeg får det stort sett alltid om kvelden, jeg trenger ikke en gang å spise for å få det slik som man vanligvis gjør, den bare kommer. Det medbringer noen ganger sure oppstøt, som er veldig ubehagelig. Men jeg har valgt å leve med det istedenfor å ta medisiner og sånt for det, jeg er ikke noe fan av medisiner og det er ikke noe jeg føler er verdt å ta det for. 

3. Vektøkning
Ettersom jeg verken hadde kvalme eller oppkast når jeg har vært gravid gikk jeg aldri ned i vekt i starten, men har gått gjevnt og trutt oppover vekten siden starten. Jeg jobbet ganske mye rett før jeg ble gravid og gikk mye ned i vekt rett før, noe jeg tror er årsaken til at jeg har lagt mye på meg nå når jeg er gravid, jeg har gått opp hele 11 kilo! Det kjennes veldig godt på kroppen, spesielt når jeg går i trapper og det kjennes på ryggen. 

4. Bekkenet
Nå i det siste har jeg begynt å tro at jeg har en begynnende bekkenløsning. Jeg har lenge hatt litt vondt i korsryggen, men det er nå blitt verre og jeg har i tillegg begynt å få veldig vondt i hoftene. Så jeg er veldig usikker på om det faktisk er bekkenet som er vondt eller om det er hoftene. Jeg kan i hvert fall ikke ligge på sidene spesielt lenge før det begynner å gjøre veldig vondt.

 


 

Nå skal jeg på jobb igjen om en time og jeg er skikkelig nervøs siden det er lørdagskveld og den travleste dagen i uken. Det har vært veldig tungt å jobbe siden sist uke så jeg vet ikke hvor mye lengre kroppen klarer tempoet jobben krever. Heldigvis er de veldig flink til å tilrettelegge og jeg håper jeg får muligheten til å jobbe i hvertfall til nyåret! ♥

Én kommentar

Monica miranda

21.11.2015 kl.18:51

De der Lovehearts hjelper mot halsbrann!! 😊 Gå til lege med bekkenet så du kan starte fysioterapi

Skriv en ny kommentar

Michelle Marie Kristiansen

Michelle Marie Kristiansen

Jeg er en 21 år gammel bergenser som har forvillet meg opp til Trondheim. Jeg studerer grafisk design på NKH. 14. mars 2016 ble jeg og samboeren min foreldre til lille Oliver ♛

Kontakt

michellemaries@live.no

Kategorier

Arkiv

hits