Michelle Marie Kristiansen

Wishlist for the baby - Praktisk

Det begynner å bli en del spørsmål fra venner og familie om hva vi ønsker oss til lille gutten. Bestemte meg for å bare lage et innlegg om det så det blir enklere for alle! Det ble litt mye å putte i ett innlegg, så jeg deler det opp litt. Her er en liste over alle praktiske ting vi ønsker oss. Helt sprøtt at om under 5 måneder så trenger vi alle disse tingene!
 

1. Stellematte Royal fra NG Baby >her< // 2. OKBaby Laguna badebalje fra jollyroom >her< // 3. Ergobaby bæresele Startpakke 360 Svart/camel fra jollyroom >her< // 4. Koffertsett 3 stk i lyseblå fra barnelykke >her< // 5. Hensvik sprinkelseng fra IKEA >her< // 6. Heimess smokkelenke blå fra små ting >her< // 7. Ludde saueskinn fra IKEA >her< // 8. Vippestol balance soft i beige/grå fra baby björn >her< // 9. Natural manuell brystpumpe fra babybanden >her<

 

6 kommentarer

Linda.B

26.10.2015 kl.17:57

Så gøy, lykke til som foreldre 😉

Fine ting 😊
Utrolig masse fint :)

Maya Izabella

26.10.2015 kl.20:43

vi skal kjøpe samme sprinkel senga :-P den er visst ganske populær både design messig og prismessig =)

Michelle Marie Kristiansen

26.10.2015 kl.23:23

Maya Izabella: Ja den er utrolig fin! Pluss at den gir mulighet til å legge inn dekorasjoner på sidene :)

Stine Emilie

27.10.2015 kl.21:19

Jeg ville ventet med å kjøpe bæreselen til babyen har kommet da kan du prøve den på deg mens du har babyen oppi, mye lettere å finne den som passer best for dere ;-) Noe vi hadde utrolig mye glede av var ergobaby sitt bæresjal, det ville jeg virkelig ikke vært for uten! Så deilig å kunne ha hendene frie og med det ha mulighet til å gjøre litt. I tillegg til at du kan ha prinsen med deg! Live elsker det og sovner så fort vi tar det på :-) Det er jo der de liker seg aller best, helt inntil hjertet til mammen og pappen sin :-) Bare noen tips ;-) Lykke til.

Catrine

04.11.2015 kl.09:27

Den sprinkelsengen er utrolig fin, vi hadde den samme til storebror. Men den er litt upraktisk fordi man ikke kan ta av den ene siden. Man må derfor kjøpe vokseseng/juniorseng mye tidligere.

Skriv en ny kommentar

Michelle Marie Kristiansen

Michelle Marie Kristiansen

Jeg er en 21 år gammel bergenser som har forvillet meg opp til Trondheim. Jeg studerer grafisk design på NKH. 14. mars 2016 ble jeg og samboeren min foreldre til lille Oliver ♛

Kontakt

michellemaries@live.no

Kategorier

Arkiv

hits