Michelle Marie Kristiansen

En av mange fiender i graviditeten

Enkelte ting i graviditeten er så frustrerende at det er til å gråte av. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne en gang. Min største fiende for tiden er klær. Aller helst skulle jeg gått rundt uten noen ting, for det hadde gjort hverdagen min så mye lettere. Det er ikke mye av klærne mine som passer lengre, og om en-to uker så passer sikkert ikke mye av det gjenværende heller. 

Jeg er ofte på gråten når jeg er i en butikk og skal prøve nye klær. Jeg er på utkikk etter en genser som kan holde meg varm, som har høy hals så jeg slipper å bli forkjølet. Jeg finner mange jeg har lyst på, men kan jeg bruke dem? Nope. Det har seg nemlig slik at den nye "trenden" ikke bare er høy hals, men også at det skal være utrolig korte! Jeg syntes jo det er så bra at høy hals er in, for det er så godt for å holde varmen! Jeg blir derimot helt frustrert av at ikke det finnes noe sånt som er langt nok.

Det er nesten litt skammelig hvor dårlig det er i utvalg til oss gravide. Jeg har foreløbig bare funnet et sted i hele Trondheim som selger mammaklær, og det er h&m. De har tre stativer og en 4 meter lang vegg. Det er alt. Jeg kan jo selvfølgelig kjøpe på nett, men da må jeg vente en uke før jeg får det og jeg får ikke muligheten til å prøvd det på. Det er 5 millioner mennesker i Norge og det fødes 50 000 barn hvert år, burde man ikke da klare å ha litt større utvalg på mammaklær enn det nå er?

Er det rart gravide ender opp på sofaen i joggis?

7 kommentarer

Maren

24.10.2015 kl.16:06

Sikkert veldig frustrerende. Men magen kan jo vises da:):). Ønsker deg en fortsatt fin graviditet og en knall lørdag:)

24.10.2015 kl.16:26

Er dette bildet av deg?

Michelle Marie Kristiansen

24.10.2015 kl.16:37

Anonym: Nei

Siren

24.10.2015 kl.16:50

Ah så kjipt, her i Bergen føler jeg at det er mammaklær over alt.. men er vel noe annet når du faktisk står i den situasjonen. Masse lykke til videre med klesjakten :o) klem

Maya Izabella

25.10.2015 kl.12:23

jeg bestilte noen klær fra zalando. de har grei utvalg for gravide. prøv mamalicious merke, billig og veldig behagelig klær!

I tillegg så trenger du ikke å nøye deg kun med mammaklær, vare velg en eler to str større en din egen.. bukse er vel det verste, men jeg har en god stund brukt dongeri bukser fra Gina tricot, de er utrolig stretche. Gjerne be om hjelp fra de som jobber i butikken. Påpek at du er gravid og vil det comfy og strechy, de kan finne fine ting til deg selv om klærne er ikke ment for gravide =)

Håper det hjalp!

Amanda

25.10.2015 kl.20:32

Hei

På bikbok har de en veldig fin høyhalset genser som er god og varm. Den er heller ikke kort eller inntilsittende og ikke er den dyr. Finner den ikke på nettsiden, men den anbefaler jeg!

25.10.2015 kl.20:42

PÅ City Lade har de en butikk med bare klær for gravide, kan være verdt å sjekke ut.

Skriv en ny kommentar

Michelle Marie Kristiansen

Michelle Marie Kristiansen

Jeg er en 21 år gammel bergenser som har forvillet meg opp til Trondheim. Jeg studerer grafisk design på NKH. 14. mars 2016 ble jeg og samboeren min foreldre til lille Oliver ♛

Kontakt

michellemaries@live.no

Kategorier

Arkiv

hits