Michelle Marie Kristiansen

Vi skal bli foreldre til en...

Da har vi endelig vært på ultralyd i dag! Det var en helt merkelig opplevelse. Alt ble plutselig så virkelig. Det første babyen vår gjorde når vi fikk se den var å sparke fra seg hardt og jeg klarte ikke begripe hvordan jeg ikke klarer å kjenne det. Fikk svar på det når jordmor sa at morkaken dekket hele magen og jeg mest sannsynlig ikke ville kjenne noe før tidligst uke 20. Ellers ble terminen også flyttet tre dager senere så den er nå 10. mars. 

VI SKAL HA EN GUTT!Jeg ble ikke skuffet over det i det hele tatt. Jeg tror jeg var litt forberedt på det, fordi hver eneste gang jeg har drømt om barnet vårt så har det vært en gutt. I starten var jeg helt sikker på at det var gutt, så jente og nå når jeg våknet i dag var jeg sikker på at det var gutt igjen. Jordmor beveget seg ned mot stumpen til barnet og spurte om vi ville vite hvilket kjønn det var, men jeg hadde ikke noe problemer med å se hvilket kjønn det var selv. Jeg kunne se kjønnsorganet helt klart og tydelig, men Knut så det ikke.

Hele opplevelsen var helt magisk og de 20 minuttene gikk forbi så fort. Det bare rant og rant fra øynene mine. Jeg kan ikke tro hvor stor han er blitt! Den totale lengden til babyen var 18cm fra topp til tå. Det føles lenge å måtte vente 22 uker til å se babyen vår igjen når den er født, så jeg regner med jeg kommer til å dra på en ultralyd til eller to før den tid. 

#gravit #graviditet #mammablogg #babyboy

 

 

6 kommentarer

Maya Izabella

07.10.2015 kl.22:37

jeg var på første UL i uke 18, og morkaka lå også godt over gullet, så fikk samme beskjed som deg. Tror først i uke 24 - 25 at jeg begynte å kjenne han ordentlig godt, og kanskje noen små "fiske bevegelser" før det. Nå sparker han meg ihjel :-P

Så artig at det blir en gutt på dere også =) Gratulerer!

Turid

07.10.2015 kl.23:15

Så koselig! :)

Marianne

08.10.2015 kl.10:36

Så koselig! Gratulerer så mye med en liten gutt i magen :-)

Mawasti -Prematurmamma

08.10.2015 kl.19:06

Åååh, liten gutt <3 Så herlig.

Håper du får ett godt svangerskap til gutten deres kommer :)

Annelinsta

08.10.2015 kl.21:17

Åh, så utrolig gøy! Gratulerer så mye <3
Gratulerer med gutt i magen. UL er helt fantastisk. Husker alle mine som en helt magisk opplevelse..

Skriv en ny kommentar

Michelle Marie Kristiansen

Michelle Marie Kristiansen

Jeg er en 21 år gammel bergenser som har forvillet meg opp til Trondheim. Jeg studerer grafisk design på NKH. 14. mars 2016 ble jeg og samboeren min foreldre til lille Oliver ♛

Kontakt

michellemaries@live.no

Kategorier

Arkiv

hits