Michelle Marie Kristiansen

Uke 19

Wow! For en natt. Jeg og Knut ble nødt til å ringe til politiet i natt på grunn av naboer som fant ut at det var en god idé å krangle høylydt og fysisk ute midt på natten. Jeg turde ikke gå ut til dem for å be dem roe seg, jeg var livredd. Både jeg og Knut var helt skjelven, det skjedde jo rett utenfor døren vår. Det var som om jeg var tilbake til en gang da jeg var 6 år gammel og ikke fikk sove på grunn av to voksne menn som kranglet over veien. Den ene mannen dyttet den andre ned en 3 meters lang trapp og mamma ble nødt til å ringe politiet. Når det hele begynte å roe seg, tenkte jeg over at jeg hadde lest at babyen føler alt jeg føler. Og redsel er ikke noe jeg ønsker at mitt barn skal føle gjennom meg, det var utrolig ekkelt å tenke på. 

På en annen side, så gikk jeg inn i uke 19 på lørdag. Det betyr at det er denne uken jeg og Knut skal på ultralyden og nå er det bare to dager igjen! Jeg gleder meg så masse at jeg sikkert ikke får sove natten før. Uken som var har vært en stor milepæl for meg. Jeg merket veldig at kroppen er i forandring. For noen dager siden våknet jeg og hadde en kul opp til navelen som jeg ikke klarte å blåse inn og for to dager siden oppdaget jeg en slags gjennomsiktig væske ut av brystvortene, antar dette er råmelk. Det hele føles veldig merkelig og fremmed ut. Peanøtt er nå 15 cm stor fra hodet til rumpen, det er nesten like bredt som magen min, så jeg skjønner ikke hvordan den er så stor og bruker så liten plass. 

#gravid #mammablogg #uke19

 

Én kommentar

missmommy.blogg.no

05.10.2015 kl.16:01

Så ekkelt med de naboene ! Huff! Det er skremmende å oppleve slikt! Så spennende med den lille i magen da <3 ultralyd er så gøy !! Lykke til :)

Skriv en ny kommentar

Michelle Marie Kristiansen

Michelle Marie Kristiansen

Jeg er en 21 år gammel bergenser som har forvillet meg opp til Trondheim. Jeg studerer grafisk design på NKH. 14. mars 2016 ble jeg og samboeren min foreldre til lille Oliver ♛

Kontakt

michellemaries@live.no

Kategorier

Arkiv

hits