Michelle Marie Kristiansen

Babyroom

Jeg hadde aldri trodd at dette var en ting jeg kom til å si, men jeg angrer en god del på at vi kjøpte oss leilighet. Nøyaktig en uke etter at vi vant budrunden på leiligheten vår, hadde jeg en positiv graviditetstest i hånden.

 Misforstå meg rett, jeg elsker leiligheten vår. Problemet er jo bare at det er et soverom og ikke to. Det betyr at vi om kort tid må selge for å kjøpe noe større, og vi kommer til å gå masse i minus på det. Det er vel ikke vanlig å babyen på et eget rom før den er rundt 1 år, så vi kan fortsatt slappe av en liten stund til.

 Er det noe jeg gleder meg ekstremt mye til, så er det å dekorere barnerommet! Har så mange idéer om hvordan jeg vil ha det allerede. Det kommer til å være leker av tre, gyngehest og ABC klosser osv. Jeg syntes leker av tre er så sjarmerende. Jeg skal prøve å holde innkjøp av leker og sånt til et minimum fordi jeg mener at dagens barn har alt for mye leker. Så det kommer aldri til å være leker på ønskelisten til vår lille peanøtt i hvert fall. Tenk nå er det bare 1 uke igjen til vi får se hvem som bor inni magen min. Jeg drømte at jeg var på ultralyd i natt, og jeg tror det jeg gleder meg til å se mest er armene og bena. Jeg var jo på tidlig ultralyd fordi jeg hadde så mye smerter i magen, og da var armene og bena bare 4 små knopper festet til en litt større knopp. Blir kjekt å se at de har utviklet seg.

 Så gleder jeg meg også til å se om det beveger seg, siden jeg ikke er sikker på om jeg kan kjenne noe enda. Jeg har noen ganger trodd at det var det, men så er det så lenge til neste gang jeg har samme følelsen at jeg tviler på det.

#gravid #graviditet #interiør #babyrom

3 kommentarer

Oslofru

01.10.2015 kl.15:50

Så många fina och inspirerande bilder :)

Maya Izabella

02.10.2015 kl.20:46

så utrolig nydelig!
Det å gå gravid er et eventyr. jeg drømmer om en siste gang.. hehe.. Her sover minstemann hos meg fremdeles, og han er snart 20 mnd. hehe.. Så det kan ta tid det der med eget rom altså..

Skriv en ny kommentar

Michelle Marie Kristiansen

Michelle Marie Kristiansen

Jeg er en 21 år gammel bergenser som har forvillet meg opp til Trondheim. Jeg studerer grafisk design på NKH. 14. mars 2016 ble jeg og samboeren min foreldre til lille Oliver ♛

Kontakt

michellemaries@live.no

Kategorier

Arkiv

hits