Michelle Marie Kristiansen

Så små ting

Timen i dag hos jordmoren var ikke så veldig nyttig for min del. Det ble egentlig bare snakket om ting som jeg allerede hadde lest meg opp på og spørsmålene andre kom med var også ting jeg hadde lest meg opp på. Har jeg noe jeg lurer på så søker jeg jo det som regel opp med en gang spørsmålet dukker opp og får svar på det med en gang. Det eneste jeg fikk ut av de to timene var vel at jeg fikk en ny time til jordmor senere. Jeg fikk ikke time før i november i uke 24 og det er jo så utrolig lenge til! Jeg har time hos fastlegen i oktober da men han er jo så kjip som ikke vil la meg høre hjertet og da er det ikke noe særlig spennende å vente på den timen.

Etter jeg var hos jordmoren dro jeg litt rundt om kring i byen for å kjøpe inn litt klær til minien. Jeg syntes det er greit å kjøpe en del nå som jeg ikke vet hva kjønnet er, slik at det bare blir unisex, for da kan jeg jo bruke det igjen senere når vi en gang får baby nummer 2. Har også kjøpt meg hekleutstyr hos panduro for jeg skal prøve å lage babyens første bamse helt selv. Da blir den jo litt mer spesiell! Jeg har jo aldri gjort noe annet enn fingerhekling, men jeg regner med det er ganske lik teknikk og at det kommer seg raskt. Mamma er jo så kjempeflink når det kommer til alt sånt, så forhåpentligvis ligger det i blodet. Har jo også begynt å strikke en jakke til babyen, men den kan jeg ikke fortsette på før jeg vet kjønnet siden det tydeligvis har noe å si hvilken side knappene er på. 

Jeg smelter jo helt av størrelsen på sokkene! De er jo så søte og små. Tenk at føttene våre noen gang har vært så bittesmå. Babyen i magen er jo ca 11cm nå, er helt umulig å se for seg hvor liten den er.

#gravid #graviditet #mammablogg #babyklær

5 kommentarer

Siren L.

22.09.2015 kl.17:10

Hei Michelle. Så fin blogg du har, og ikke minst så mye fint du har kjøpt til lille gullet som kommer :-) Stor klem til dere begge.

Martine Ervik

22.09.2015 kl.17:16

Sååå mye fint!

Constanza Marcela

22.09.2015 kl.17:25

åå så mye fint

Marianne

24.09.2015 kl.19:53

Så kjedelig at du ikke fikk noe særlig ut av jordmor-timen. Får håpe at den neste timen i uke 24 blir bedre, da blir det sikkert andre mer relevante ting å gå gjennom :-) Selv går jeg kun til fastlege på kontrollene, og synes det er ganske greit, har ikke følt behovet for jordmor så da har det bare blitt sånn :-)

Og så mye fint babytøy du har fått kjøpt :-)
Åååå.. babyklær.. De er så bittebitte små.. Men babyen vokser utrolig fort. jeg har faktisk klær jeg kjøpte til størstesnupp som hun aldri har brukt..

Skriv en ny kommentar

Michelle Marie Kristiansen

Michelle Marie Kristiansen

Jeg er en 21 år gammel bergenser som har forvillet meg opp til Trondheim. Jeg studerer grafisk design på NKH. 14. mars 2016 ble jeg og samboeren min foreldre til lille Oliver ♛

Kontakt

michellemaries@live.no

Kategorier

Arkiv

hits