Michelle Marie Kristiansen

Barnevognen vår

Vi har allerede kjøpt barnevogn! Ganske spontant. Jeg hadde allerede sett litt på hvilken barnevogn jeg ville ha, og var blitt veldig frelst av Emmaljunga Mondial Duo i hvit eller blå, men så var jeg en kjapp tur innom finn for å se over barnevogner og der fant jeg en jeg likte, bare til 8000kr mindre og var bare brukt 1 år tidligere! Det var jo kjempegreit. Så vi dro for å se på den senere samme dag og var fornøyd begge to så nå har vi allerede vogn i boks. Vognen er også fra Emmaljunga og er en brun 2013-modell. Nå er det jo bare 5 måneder igjen til et lite gull skal innta vognen.

Ellers har jeg endelig fått det brevet i posten jeg ventet på! Vi har fått time til ultralyd den 7. oktober, bare 17 dager til. Gleder meg til å se babyen vår, til å se hjertet slå, til å få høre at babyen vår er frisk og til å finne ut om det er en jente eller gutt. Det er så spennende. Vi var også på Ikea i går og fant ut hvilken sprinkelseng vi skal ha, om ikke jeg finner noe annet da. 

Nå skal vi straks spise middag og så har jeg en 4-timers vakt på jobb, er så utrolig deilig å ha ekstravakter som bare er på 4 timer, spesielt nå som jeg er så sliten for tiden. Har brukt helgen til å slappe mye av og kost meg. På fredag så vi Maze Runner: Ildprøven på kino og den var så bra! Hva har dere gjort i helgen?

#gravid #graviditet #mammablogg #barnevogn

3 kommentarer

Maya Izabella

20.09.2015 kl.22:51

Fin vogn =)

inemamma

25.09.2015 kl.21:28

Så fin! har den samme i 2012 modell. super god vogn!! :)
Emmaljunga er veldig fine vogner. Hadde det til begge de to største. Men da minstemann kom til, trengte vi søskenvogn, og jeg likte ikke Emmaljunga sin, så da ble det Bugaboo Donkey.. Uten tvil den beste vogna jeg noensinne har hatt..

Skriv en ny kommentar

Michelle Marie Kristiansen

Michelle Marie Kristiansen

Jeg er en 21 år gammel bergenser som har forvillet meg opp til Trondheim. Jeg studerer grafisk design på NKH. 14. mars 2016 ble jeg og samboeren min foreldre til lille Oliver ♛

Kontakt

michellemaries@live.no

Kategorier

Arkiv

hits