Michelle Marie Kristiansen

Jeg ønsker meg et spesielt kjønnDet er så rart hvordan folk mener det er galt å ønske seg enten en gutt eller jente. Jeg tror de aller fleste har et ønske når det kommer til hvilket kjønn de vil ha og jeg syntes ikke det burde være et problem å ønske seg det. Jeg har så utrolig lyst på en liten prinsesse, og jeg kan helt ærlig si at jeg kommer til å bli litt skuffet om ultralyden viser at det blir en gutt. "Oi, det er jo helt grusomt å si" er det mange som kommenterer da. Men hvorfor er det så grusomt? Den skuffelsen varer i maks 1 minutt før man blir helt i ekstase. Man vil jo være utrolig glad uansett hvilket kjønn det er. Det eneste som virkelig betyr noe er jo om barnet er frisk. Når jeg går rundt i butikker og ser på klær og annet, er det babyrosa og ting som er siktet mot jenter som interesserer meg. Nå er det bare 3-4 uker til jeg får vite om det blir gutt eller jente. Venter på at det skal komme brev i posten om når jeg får time til ultralyden, men vet at det blir rundt begynnelsen av oktober til midten. Tiden går så utrolig fort!

Er det et spesielt kjønn du ønsker først?

#gravid #graviditet

3 kommentarer

Marlene

10.09.2015 kl.19:39

Godt det ikke bare er meg!! Jeg ønsker meg så en jente og er så innstilt på det, at jeg vet ikke hva som skjer dersom jeg får greie på at det er gutt, håper bare virkelig at jeg ikke blir skuffet, for da tror jeg at jeg vil bli skuffet over meg selv egentlig, får vite neste onsdag. Så mange ganger jeg nesten har kjøpt rosa

10.09.2015 kl.19:48

Wow. Dette var vel ekstremt! For det første; jo! Dette er grusomt å si. Uansett hvilket kjønn du får har du som forelder makten til å oppdra barnet på den måten du vil, og om du får en gutt, kan du velge å oppdra gutten som en stereotypisk jente. Dette er med på å hjelpe andre mennesker rundt til å stå for sitt, og tørre å være seg selv. Altså, et skritt nærmere fullstendig likestilling. Vil du at barnet ditt skal bli diskriminert? Det er ofte resultatet av at et barn blir oppdratt stereotypisk. Vi har ikke økonomisk likhet mellom kjønn, dette kommer av at folk fortsatt ønsker seg "prinsesser" og "prinser"! Vær så snill, reflekter litt rundt dette. Det er nemlig riv ruskende galt, spesielt i dagens samfunn.

Michelle Marie Kristiansen

10.09.2015 kl.20:05

Anonym: Første skritt i fullstendig likestilling er å akseptere at det er en forskjell mellom mann og kvinne. Vi er bygget forskjellig så det er naturlig at vi er forskjellig også. Jeg er rimelig sikker på at du hadde blitt fornærmet om noen kom bort til deg og spurt deg om du var mann eller kvinne. En kvinne vil føle seg kvinnelig og en mann vil føle seg mannlig. Hvorfor skal dette være noe annerledes ved barn? Likestilling for meg handler om lik respekt for begge kjønn (det vil jo da også inkludere lik lønn for lik kvalifisering osv)

Skriv en ny kommentar

Michelle Marie Kristiansen

Michelle Marie Kristiansen

Jeg er en 21 år gammel bergenser som har forvillet meg opp til Trondheim. Jeg studerer grafisk design på NKH. 14. mars 2016 ble jeg og samboeren min foreldre til lille Oliver ♛

Kontakt

michellemaries@live.no

Kategorier

Arkiv

hits